Jump to:

10843 Posts in 2514 Topics by 1792 members

All other Modules

SilverStripe Forums » All other Modules » googlesitemaps module doesn't work with subsites module

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Page: 1
Go to End
Author Topic: 1510 Views
  • Rawbit
    Avatar
    Community Member
    52 Posts

    googlesitemaps module doesn't work with subsites module Link to this post

    The subsites module does not work with googlesitemaps.
    I try visiting example.com/sitemap.xml and get:

    XML Parsing Error: mismatched tag. Expected: </img>.
    Location: http://example.com/sitemap.xml
    Line Number 1, Column 1256:<!DOCTYPE html><html><head><title>GET /sitemap.xml</title><style type="text/css">body { background-color:#eee; margin:0; padding:0; font-family:Helvetica,Arial,sans-serif; }.info { border-bottom:1px dotted #333; background-color:#ccdef3; margin:0; padding:6px 12px; }.info h1 { margin:0; padding:0; color:#333; letter-spacing:-2px; }.header { margin:0; border-bottom:6px solid #ccdef3; height:23px; background-color:#666673; padding:4px 0 2px 6px; background-image:url(http://example.com/cms/images/mainmenu/top-bg.gif); }.trace { padding:6px 12px; }.trace li { font-size:14px; margin:6px 0; }pre { margin-left:18px; }pre span { color:#999;}pre .error { color:#f00; }.pass { margin-top:18px; padding:2px 20px 2px 40px; color:#006600; background:#E2F9E3 url(http://example.com/cms/images/alert-good.gif) no-repeat scroll 7px 50%; border:1px solid #8DD38D; }.fail { margin-top:18px; padding:2px 20px 2px 40px; color:#C80700; background:#FFE9E9 url(http://example.com/cms/images/alert-bad.gif) no-repeat scroll 7px 50%; border:1px solid #C80700; }.failure span { color:#C80700; font-weight:bold; }</style></head><body><div class="header"><img src="http://example.com/cms/images/mainmenu/logo.gif" width="26" height="23"></div><div class="info error"><h1>[User Error] Couldn't run query:

    Anyone have any ideas?

  • Benoit
    Avatar
    Community Member
    2 Posts

    Re: googlesitemaps module doesn't work with subsites module Link to this post

    Having the same problem... got googlemaps running OK, then installend subsites, and now that is working but googlesitemaps isn't anymore.

  • UndefinedOffset
    Avatar
    Community Member
    27 Posts

    Re: googlesitemaps module doesn't work with subsites module Link to this post

    OK I'm also having this issue, silverstripe appears to be complaining that Page_Live doesn't exist (which it shouldn't), here is the sql query it dumps out in dev mode. Anyone know how to fix this?

    SELECT `SiteTree_Live`.*, `Page_Live`.*, `GhostPage_Live`.*, `ErrorPage_Live`.*, `RedirectorPage_Live`.*, `VirtualPage_Live`.*, `SiteTree_Live`.ID, if(`SiteTree_Live`.ClassName,`SiteTree_Live`.ClassName,'SiteTree') AS RecordClassName
    FROM `SiteTree_Live`
    LEFT JOIN `Page_Live` ON `Page_Live`.ID = `SiteTree_Live`.ID
    LEFT JOIN `GhostPage_Live` ON `GhostPage_Live`.ID = `SiteTree_Live`.ID
    LEFT JOIN `ErrorPage_Live` ON `ErrorPage_Live`.ID = `SiteTree_Live`.ID
    LEFT JOIN `RedirectorPage_Live` ON `RedirectorPage_Live`.ID = `SiteTree_Live`.ID
    LEFT JOIN `VirtualPage_Live` ON `VirtualPage_Live`.ID = `SiteTree_Live`.ID
    WHERE (`SiteTree_Live`.SubsiteID IN (0)) AND (`SiteTree_Live`.SubsiteID IN (0))
    ORDER BY Sort

  • UndefinedOffset
    Avatar
    Community Member
    27 Posts

    Re: googlesitemaps module doesn't work with subsites module Link to this post

    So I just tried this with silverstripe 2.3.2 RC2 it works a bit better (atleast no error) but the sitemap is empty. Anyone have any thoughts?

    1510 Views
Page: 1
Go to Top

Want to know more about the company that brought you SilverStripe? Then check out SilverStripe.com

Comments on this website? Please give feedback.