Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive /

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

SilverStripe 2.2.0-rc2


Reply


7 Posts   4730 Views

Avatar
Andy

230 Posts

20 November 2007 at 5:52pm

The second release candidate of SilverStripe 2.2.0 has been released.
SilverStripe 2.2.0-rc2 contains the following changes from SilverStripe
2.2.0-rc1:

- Fixed problems doing a db/build on an upgraded site in live mode
- SWFUpload only works on beta flash plugins on linux and mac, disable
it unless the newer version of the plugin is detected
- Renamed Sitemap to GoogleSitemap, to prevent clashes with projects
that have classes named Sitemap
- Removed links to externals sites from Google Sitemap
- The cache folder now contains the location of silverstripe in its
name, preventing clashes and permission problems on shared servers
- Don't email CRSF errors on live sites, as spambots create lots of
these
- Added error check on homepage redirector
- Added caching to RestfulService
- ?previewwrite no longer works on live sites
- Fixed incorrect CSS in TableListField.css
- Added missing ExtraMeta field in SiteTree
- Stopped top level menu from appearing as second level menu on login
page
- Added scrollbar to statistics admin
- Sort images in side pane by title
- Fixed bugs in sitetree filter
- DropdownTimeField.js was being included as CSS instead of javascript
- Disabled the Draft site and Published links in bottom left hand
corner from showing in everything except the Content section
- Fixed redirection in auth_openid module
- ErrorPage now returns the correct HTTP status code
- Fixed translation typos in ChangePasswordEmail.ss
- ComplexTableField fixes
- The Page view: Edit | Draft Site | Published now only show in the
Content section

Download:
[url]http://silverstripe.com/assets/rc/silverstripe-v2.2.0-rc2.tar.gz[/url]

Avatar
Willr

Forum Moderator, 5513 Posts

20 November 2007 at 7:35pm

Nice work Andy :)

Avatar
7k

Community Member, 1 Post

21 November 2007 at 12:45am

Hi,

good work.
Found a bug:
The user administration is broken (as it was in RC1).

Tested under:
Mac OSX Tiger, Firefox 2.0.0.9 and Safari and under Win XP SP2 wit IE 7

Error message:
Fatal error: Uncaught exception 'ReflectionException' with message 'Property db does not exist' in /opt/lampp/htdocs/silverstripe/sapphire/core/Object.php:314 Stack trace: #0 /opt/lampp/htdocs/silverstripe/sapphire/core/Object.php(314): ReflectionClass->getProperty('db') #1 /opt/lampp/htdocs/silverstripe/sapphire/core/model/DataObject.php(1283): Object->uninherited('db', true) #2 /opt/lampp/htdocs/silverstripe/sapphire/core/model/DataObject.php(1128): DataObject->fieldExists('IdentityURL') #3 /opt/lampp/htdocs/silverstripe/sapphire/core/ViewableData.php(118): DataObject->setField('IdentityURL', NULL) #4 /opt/lampp/htdocs/silverstripe/sapphire/core/model/DataObject.php(444): ViewableData->__set('IdentityURL', NULL) #5 /opt/lampp/htdocs/silverstripe/sapphire/core/model/DataObject.php(97): DataObject->populateDefaults() #6 /opt/lampp/htdocs/silverstripe/sapphire/forms/TableField.php(622): DataObject->__construct() #7 /opt/lampp/htdocs/silverstripe/sapphire/forms/TableField.php(176): TableField_Item->__construct(NULL, Object( in /opt/lampp/htdocs/silverstripe/sapphire/core/Object.php on line 314

By
7k

Avatar
backslash

Community Member, 5 Posts

21 November 2007 at 6:52am

Great!

When i switch the interface language to german then there are plenty items not translated. Should i report this via Trac and / or can i help translating them?

backslash

Avatar
jjeziorski

Community Member, 11 Posts

1 December 2007 at 2:32pm

Edited: 01/12/2007 2:33pm

Error message:

Fatal error: Uncaught exception 'ReflectionException' with message
'Property db does not exist' in /opt/lampp/htdocs/silverstripe/sapphire/core/Object.php:314
Stack trace: #0 /opt/lampp/htdocs/silverstripe/sapphire/core/Object.php(314):(...)

Was that fixed? I get same error in user adminitration panel in stable release. How can I fix this?

Avatar
Andy

230 Posts

3 December 2007 at 2:40pm

jjeziorski - are you using PHP 5.1.2?

Avatar
jjeziorski

Community Member, 11 Posts

3 December 2007 at 3:05pm

Not really. php_info() shows it's PHP Version 5.2.3