Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

Archive

Our old forums are still available as a read-only archive.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, simon_w

Insert Image in CMS (tinymce) SS2.2


Reply

17 Posts   5679 Views

Avatar
Fuzz10

13 December 2007 at 12:26am (Last edited: 13 December 2007 5:33am), Community Member, 787 Posts

--Quote
( I'm building my second SS-site, but now for someone else who will want to insert images...)
--End Quote

You will find that there are still quite a lot of these kind of little UI issues to be solved. Some of which are pretty hard to explain to a user / webmaster.

Edit :
Please submit this to TRAC. It's a very annoying bug (_very_ visible to users).

Avatar
dio5

13 December 2007 at 3:00pm Community Member, 501 Posts

Got a list? :-)

Avatar
Tim

13 December 2007 at 3:21pm Core Development Team, 201 Posts

This a known bug at

http://open.silverstripe.com/ticket/1979

Avatar
Ingo

10 March 2008 at 2:20pm Forum Moderator, 801 Posts

committed your patch to trunk, and fixed the other attributes as well - see http://open.silverstripe.com/ticket/1979#comment:4

Avatar
bird

30 September 2008 at 8:55am (Last edited: 30 September 2008 8:56am), Community Member, 9 Posts

dio5,

I think your method disables the including of flash files later on...
I don't know why the same routine is used for flash and images but deleting the title tag in line 44 in cms/javascript/tinymce.template.js sets the path of flash files to "undefined"

Cheers bird

Avatar
dio5

4 November 2008 at 10:33pm Community Member, 501 Posts

Is this fixed now or not? I'm still getting it in 2.2.2.

title="null" hspace="null" vspace="null"...

Avatar
deejayh

23 November 2008 at 7:56am Community Member, 10 Posts

I am still getting the same issue - Full of ="null"s! No good for validation.

Any update on this please?

Regards,
Dave

Avatar
Liam

23 November 2008 at 8:41am Community Member, 470 Posts

This is fixed in SS 2.3 which uses the latest version of tinymce.