Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, biapar, Willr, Ingo, swaiba, simon_w

Can't log in to newly moved site


Reply


2 Posts   817 Views

Avatar
tryinHard

Community Member, 4 Posts

24 January 2010 at 4:52am

Forgive me ignorance, here. I have never moved a Silverstripe site, and apparently, I broke something.

Steps I took:

-backup db on old host
-download files from web directory on old host
-restore database to new host
-download new stable release (2.3.5). I was running 2.3.3 on old host, but foolishly, I don't have the whole package anymore and thought 2.3.5 would be fine (maybe that was a bad idea)
-copy new release to new host web dir
-run install with new host db credentials, location, and same admin credentials as the old host
-copy customized folders from old site to new web dir

When I browse to the new host site, the site looks great. However, when i try to log in, there's really no response. The page refreshes (and the url changes to 'site.com/Security/login#MemberLoginForm_LoginForm_tab', but I get no error message and no entry.

HELP!

Avatar
zenmonkey

Community Member, 528 Posts

24 January 2010 at 9:29am

Try hard coding a default admin in your _config.php and see you can log in with those credentials.

Security::setDefaultAdmin("$username", "$password");