Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

General Questions /

General questions about getting started with SilverStripe that don't fit in any of the categories above.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

Media (Image) Upload Problem


Go to End


11 Posts   2283 Views

Avatar
kinglozzer

Community Member, 187 Posts

24 January 2013 at 10:47pm

It was fixed with this pull request: https://github.com/silverstripe/sapphire/commit/4310718b948e2620a93e6876d02b186a71b0dc94

I don't think it made it in to 3.0.3, though. It's in 3.1, we've been simply patching the appropriate .js file on our client's websites for now.

Avatar
Werner

Community Member, 2 Posts

28 February 2013 at 7:31am

I was just confronted with the same problem.

The above post is only a partial solution.

We only want this .ss-uploadfield-files - else we get all ss-uploadfield-files wich include the ones not related to #tinymce insertmedia

https://github.com/Wernervanrun/sapphire/commit/7cb1554dd4216d12d2010fd4dc09fd7ae78218a7#commitcomment-2707110

Avatar
kinglozzer

Community Member, 187 Posts

28 February 2013 at 10:41pm

Hi Werner,

You're correct, though it has also already been patched: https://github.com/silverstripe/sapphire/pull/1024

3.0.4 and up have the patch included

Go to Top