Skip to main content

This site requires you to update your browser. Your browsing experience maybe affected by not having the most up to date version.

We're retiring the forums!

The SilverStripe forums have passed their heyday. They'll stick around, but will be read only. We'd encourage you to get involved in the community via the following channels instead:

All other Modules /

Discuss all other Modules here.

Moderators: martimiz, Sean, Ed, biapar, Willr, Ingo, swaiba

SWFUpload Module


Go to End


3 Posts   1647 Views

Avatar
toddmkimball

Community Member, 13 Posts

25 November 2009 at 5:19am

I am having trouble getting SWFUpload to work. I've used the DataObjectManager and all went well. I then converted my object to use the FileDataObjectManager module and installed SWFUploadField, ran dev/build and now I can't access the Pages in the admin for editing. When I try to create or edit I receive a blank JS dialog and firebug is showing a 500 error, but only for the page types using the FileDataObjectManager. I have been through the forums and attempted to debug and implement solution for similar problems with no success. I will forgo posting code until someone lets me know what they need to see. Any ideas?

Regards,
Todd M. Kimball

Avatar
UncleCheese

Forum Moderator, 4102 Posts

25 November 2009 at 6:59am

Could be a lot of things. Make sure mod_security is disabled, and then run through the "troubleshooting" steps in the SWFUploadField documentation. It's a little tedious, but you'll eventually figure out the problem.

Avatar
toddmkimball

Community Member, 13 Posts

25 November 2009 at 7:34am

Thank UC, I was just D/Ling fresh copies to start over, I'll check mod_security as well.